Heeft u al contactlenzen en heeft u weer nieuwe nodig of zou u graag contactlenzen willen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een aangepast advies.

Lenzen zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en merken. Denk aan zachte lenzen, harde lenzen, daglenzen, maandlenzen en 2weeks lenzen. Samen bespreken wij wat de beste oplossing is voor uw ogen.

 

Onderzoek:

Tijdens een onderzoek meten wij de benodigde sterkte voor de lenzen, meten wij de krommingen van het oog op en beoordelen wij de buitenkant van het oog en de traanlaag of uw oog geschikt is voor contactlenzen. De eerste keer bestellen wij een proefsetje en plannen wij een afspraak in om u te leren om de lenzen goed in en uit te kunnen zetten. Als dit gelukt is mogen de lenzen mee naar huis en plannen wij na ongeveer 1 week een controle om alles te controleren en te bespreken of  de lenzen goed bevallen.

 

Redenen om lenzen te dragen:

  • Handig tijdens het zwemmen of op vakantie
  • Een zonnebril hoeft niet op sterkte gemaakt te worden
  • Tijdens het sporten
  • Geen last van de "randen" van de bril
  • Geen last van een bril die kan  beslaan

 

Afspraak maken:

Helemaal enthousiast over contactlenzen en wilt u dit graag proberen?

--> Maak dan uw afspraak via onze website onder het kopje "oogmeting" en zet hier even bij dat u voor de eerste keer komt om contactlenzen aan te meten.

U kunt ook langskomen in onze winkel of bel ons op 0488-745009.

 

Twijfelt u of heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.