Hoe het begon..

Wist jij vroeger als klein kind wat je wilde worden qua beroep? Annabel van Roekel wel! In groep acht nam ze zich al voor om opticien te worden, liefst met een eigen optiekzaak. Nadat ze haar diploma heeft behaald als opticien & contactlensspecialist heeft ze ervaring opgedaan bij twee gerenommeerde optiekzaken in de regio. Toen viel haar oog in december 2022 op een geweldig pand in hartje Opheusden.

 

'Ik wist direct dat dit het perfecte pand voor mijn doel was. Nadat ik samen met mijn familie het pand heb verbouwd en ingericht zijn wij in mei 2022 opengegaan. Dit met een fantastische en kwalitatieve collectie brillen voor jong & ouder. In het hart van het drop, sfeervol, gezellig en rolstoelvriendelijk tot in de oogmeetruimtes aan toe.'

 

Bij Van Roekel Optiek wordt ruim de tijd genomen voor je oogmeting, contactlenscontrole, nieuwe (zonne)bril, contactlenzen of reparatie.

 

Wij zijn er voor een goed en eerlijk advies, de juiste kijkoplossing, een nieuwe mooie uitstraling en uiteraard gezelligheid met een goede kop koffie!