Oogmeting

Bij Van Roekel Optiek kunt u onder andere terecht voor een deskundige oogmeting.  Nadat wij u hebben ontvangen in onze winkel meten wij (indien u deze heeft) de huidige bril door met onze apparatuur.  Na onze anamnese beginnen wij aan de oogmeting en bespreken wij de resultaten met u. 

VR-bril

In onze winkel beschikken wij sinds kort over een VR-bril. Dit apparaat meet op nauwkeurige wijze de oogbewegingen. Dit is een nieuwe techniek om multifocale brillenglazen in te meten en zo de kijkwens van u te bepalen. Met deze resultaten wordt nauwkeurig bepaald hoe groot het kijkgedeelte in het glas moet worden.

Voordat de test begint kunt u kiezen of u een drone of vogeltje wilt gaan volgen. Nadat de keuze is gemaakt begint de meting.

Voor een minuut of 2 gaat u het vogeltje (of de drone) volgen, de test doet de rest.

 

Hier komen een aantal resultaten uit die wij graag met u willen bespreken, zo geven wij advies over de beste glas keuze. Mocht er gekozen worden voor deze op maat gemaakte glazen, wordt er een unieke code meegestuurd naar de leverancier. Vervolgens zorgt de leverancier dat deze precies op uw kijkwens ingeslepen wordt.

Uiteindelijk creëer je dus voor elke individuele klant een uniek multifocaal brillenglas.